Prefabrik Ev

Wiki Article

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Yüksek konfor ve güvenli konut beklentilerini en iyi şekilde karşılayan prefabrik villa fiyatları ile de avantajlar yaşatıyor.

Özge Yapı olarak malzeme ve işçilik hataları ve oluşabilecek aksilikler durumunda 2 yıl servis destek garantisi verilmektedir. Kullanımdan kaynaklı oluşabilecek sorunlar garanti kapsamında değildir.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha Web kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Su tesisat malzemeleri ve armatürlerinde de tüm konutlarda kullanılan yapı malzemeleri kullanılır

Karmod prefabrik binaların dış duvarları 10 prefabrik ev modelleri cm kalınlığında straforlu panel sisteme sahip olup klasik betonarme binadan çOkay daha prefabrik ev modelleri fazla ısı ve ses izolasyonu sahiptir.

Taşınabilirdir, dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Bu noktada farklı bir ev tasarımı ve mimari arıyorsanız, müşterilerimizin geleneksel bir konut yerine neden Karmod’u tercih ettiğini anlayabilirsiniz: Maliyet

Normalde zemin prefabrik ev betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik prefabrik ev ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Yapı güvenliği açısından Karmod hazır evler değerlendirdiğimizde ‘uzun ömür’ diye bileceğimiz olumlu bir netice ile karşılaşırız.

Tek katlı ve iki katlı hazır konutların sunulduğu Karmod prefabrik ev modelleri şık tasarımı, yapı güvenliği ve en iyi ergonomiye sahiptir.

Teknolojik üretim sistemi prefabrik villa tasarımlarında sınırlamaları ortadan kaldırıyor. prefabrik ev modelleri Mimari estetiği ortaya çıkaran detay tasarım uygulamaları prefabrik yapı sisteminde üretim sınırlaması olmadan yapılabiliyor.

Böylece, hava koşulları nedeniyle oluşabilecek inşaat gecikmeleri veya malzeme hasarları gibi sorunlar ortadan kalkar. Prefabrik hazır evlerin üretimi, geleneksel betonarme evlere kıyasla yarı yarıya daha az zaman alabilir.

Prefabrik ev satın alırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Ayrıca mantolama işlemi ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Report this wiki page